ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές / παραλαβές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με ACS/ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα : 

  • Εντός Πόλης 1 εργάσιμη μέρα.
  • Προς χερσαίους προορισμούς εντός Ελλάδος 1-2 εργάσιμες μέρες.
  • Προς νησιωτικούς προορισμούς εντός Ελλάδος 1-3 εργάσιμες μέρες.
  • Προς δυσπρόσιτες περιοχές εντός Ελλάδος 1-5 εργάσιμες μέρες.

Με μεταφορική εταιρία, εάν υπάρξει η απαραίτητη συνεννόηση /συμφωνία με τον πελάτη σε μεγάλο όγκο/βάρος δεμάτων.

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

-Παραλαβή από την έδρα μας Σκουζέ 37-39, Πειραιάς , 18535.

(Μπορείτε να παραλάβετε απο το κατάστημα εφόσον έχετε λάβει e-mail το οποίο θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή ή εάν σας έχουμε καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που μας έχετε δώσει κατα την παραγγελία)

Εξαιρούνται οι αργίες.

Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση προκύψει απο την εταιρία courier.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη και έξοδα του αγοραστή.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Ο υπολογισμός του κόστους μεταφορικών της παραγγελίας σας στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε γίνεται βάση του συνολικού βάρους της παραγγελίας σας και του τιμοκαταλόγου της συνεργαζόμενης με εμάς εταιρείας Courier. Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τον τρόπο υπολογισμού του κόστους μεταφορικών της παραγγελίας σας:

  • Μέχρι 2 κιλά βάρους το κόστος είναι 4.0€ με ΕΛΤΑ Courier για οποιονδήποτε προορισμό εντός Ελλάδος, για κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεστε με 1.5€.
  • Μέχρι 2 κιλά βάρους το κόστος είναι 5.0€ με ACS Courier για οποιονδήποτε προορισμό εντός Ελλάδος, για κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεστε με 1.5€.

Αν η παραγγελία σας είναι παραπάνω από 2 κιλά και η περιοχή σας κρίνεται δυσπρόσιτη από την εταιρία ACS Courier, τότε θα αποστέλλεται με ΕΛΤΑ Courier ή θα επιβαρύνεστε 5€ για κάθε επιπλέον κιλό και θα ενημερωθείτε πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

Στις περιπτώσεις που το ογκομετρικό βάρος μιας αποστολής είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό βάρος, η χρέωση της αποστολής γίνεται βάσει του ογκομετρικού βάρους. Παράδειγμα, τα ελαφρά δέματα που έχουν μεγάλο όγκο και τα οποία αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών, για να επιτευχθεί το χαμηλότερο δυνατό κόστος μεταφοράς.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων (αντικαταβολή) επιβαρύνεστε με 2.5€.

Εμείς σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε το χαμηλότερο δυνατό κόστος αποστολής.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για παραγγελίες άνω των 100€ και κάτω από 3 κιλά τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Αν η περιοχή σας κρίνεται δυσπρόσιτη απο την εταιρία ACS Courier τότε θα αποστέλλεται με ΕΛΤΑ Courier ή θα επιβαρύνεστε 5€ και θα ενημερωθείτε πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.